ID PVC printers

Imaging Porduct Services bied een breed scala aan Polaroid Kaart printers.
Wij zijn officieel dealer en bieden de printers aan tegen aantrekkelijke prijzen.
Onze after sales services is uitstekend en bieden een “door to door” service.

Polaroid P2500S
Betaalbaar en geavanceerd
Polaroid heeft recentelijk de P2500 kaartprinter op de markt gebracht. Een modern en P2500Sbetaalbaar product dat bij uitstek geschikt is voor organisaties, die op kleine schaal ID kaarten willen bedrukken. Het enkelzijdige model biedt een aantal geavanceerde mogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs. De printer is eenvoudig in gebruik, maar toch voorzien van technische snufjes zoals het SecureShield overlay, waarmee een soort watermerk in de beschermlaag van de afdruk meegeprint wordt. Dit om vervalsing van de kaart vrijwel onmogelijk te maken. Met de meegeleverde aansturingssoftware is het maken van een full color ID kaart nog nooit zo eenvoudig geweest.
 
Polaroid P3500S
Kwaliteit tegen een gunstige prijs
De Polaroid P3500S is een enkelzijdige kaartprinter, die gekenmerkt wordt door een hoge printkwaliteit,  printsnelheid en betrouwbaarheid. Deze kwaliteiten maken de P3500S absoluut tot de beste in zijn klasse. De printer heeft standaard een ethernet en een USB aansluiting en een LCD scherm met statusweergave en duidelijke menuopties.

Polaroid P4500S
De echte allrounderP4500S
De moderne en betrouwbare Polaroid P4500 biedt u tal van geavanceerde mogelijkheden in een eenvoudig te bedienen en onderhouden kaartprinter. Zo kunt u kiezen uit diverse extra veiligheidsopties om de kaart extra te beschermen tegen fraude en vervalsing, zonder dat er direct extra kosten mee gemoeid zijn. Naast het full color, dubbelzijdig bedrukken van ID kaarten, kunt u in een printgang ook barcodes meeprinten, magneetstrippen en (contactloze) chipkaarten coderen voor gebruik in combinatie met toegangscontrole-, betaal-, of tijdregistratiesystemen. Door het doordachte ontwerp en de intuïtieve gebruikersinterface is de P4500 eenvoudig in gebruik gebleven
 
Polaroid P5500S
Dubbelzijdig en betrouwbaarP5500S
Polaroid introduceert de dubbelzijdige P5500S naast de enkelzijdige P3500S kaartprinter. De productie van beide printers is teruggebracht naar de VS, met daarbij de garantie voor betrouwbaarheid, printkwaliteit en -snelheid. Deze kwaliteiten maken de P5500S tot de nummer één in het marktsegment. De P5500S beschikt over ENERGY STAR kwalificering door lager energieverbruik, de automatische uitschakelknop en de biologisch afbreekbare ribbonkernen.
 
SC7000 Retransfer
Professionele kwaliteit
De SC7000 is de meest betrouwbare printer in zijn klasse met een uitzonderlijke scherpe printkwaliteit doordat hij SC7000gebruik maakt van de retransfertechniek. Hierbij wordt niet direct op de kaart, maar eerst op een transparant folie gedrukt, waardoor een hogere printkwaliteit verkregen wordt, en de printer minder gevoelig wordt voor stof of ongelijke oppervlaktes zoals bij chipkaarten nogal eens het geval is. De printer is leverbaar in een enkelzijdige en een dubbelzijdige variant en wordt zelfs ingezet voor de productie van nationale ID kaarten. Toch is deze kaartprinter een van de eerste retransferprinters die werkelijk betaalbaar is voor de gehele ID kaartmarkt.  Er kan een codeermodule geïntegreerd worden voor het coderen van chipkaarten en contactloze proximitykaarten. Voor extra duurzaamheid of veiligheid kan aan de SC7000 een laminator gekoppeld worden.