ID PVC kaarten

Imaging Product Services is gespecialiseerd in de productie van PVC kaarten op credit kaart formaat.Hierbij kunt U denken aan Klanten passen, Cadeaukaarten, ID kaarten, Clubkaarten etc.Daarnaast leveren wij persoonsgebonden ID kaarten voor commerciële organisaties, alsmede lidmaatschapskaarten voor verenigingen van allerlei aard.

De kaarten kunnen aanvullend worden voorzien van een contact chip, barcode, magneet strip, contactloze chip (Mifare/RFID) om als informatie drager te dienen voor facilitaire applicaties als toegang controles of betaal systemen.

Onderstaande bedrijven en instellingen hebben reeds gebruikt gemaakt van IPS Kaart Services:

FC Twente, PEC Zwolle, SC Cambuur, Heracles Almelo, Go Ahead Deventer, KNSB Enschede en Deventer, ROC Twente, Brandweer Twente, Twentse Radio Model Vliegclub, Twentse Zweef Vlieg Club etc.

Imaging Product Services is kan U een totaal pakket kaartbedrukking aan bieden uitgevoerd en geproduceerd met de meest moderne apparatuur.

Kaartbedrukking kunt U onder verdelen:

Offset bedrukking
Lay-out kaarten gelijk en identiek

Gepersonaliseerde kaarten
Persoons gegevens met foto

Accesoires
Om de levensduur van uw kaarten te verlengen en het risico op beschadiging of verlies te beperken heeft Imaging Product Services een breed scala aan badgehouders in haar assortiment. Naast badgehouders biedt IPS ook vele producten om de zichtbaarheid van de kaarten te verhogen, het gebruik ervan te vereenvoudigen en verlies tegen te gaan.
Mocht het door u gewenste product niet op onze site staan, dan verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen. Vanwege het grote aanbod vermelden wij namelijk niet alle producten op onze website.

  • Kaarthouders
  • Lanyards (nekkoorden)
  • Bretelclips
  • Jojo’s

PVC kaarten van IPS...

Betrouwbaar. Hoge kwaliteit.
Korte levertijd tegen een concurrerende prijs!